Huurvoorwaarden

Algemeen
Van de huurder en de medebewoners wordt verwacht dat zij het chalet, de inboedel en de omgeving met respect behandelen. Zij mogen anderen in hun omgeving (buren) niet tot last zijn. Er wordt niet gerookt in het chalet. In overleg met de verhuurder kun je tentjes, een caravan of campers plaatsen. Ook graag even overleggen als je een huisdier mee wilt brengen.

TarievenVakantietarief
Weekend 225 euro Weekend 248 euro
Midweek 360 euro Midweek 395 euro
Week 435 euro Week 495 euro
  zie ook schoolvakanties-nederland.nl


Aankomst- en vertrektijden
Weekend Van vrijdagmiddag 15.30 tot zondagochtend 12.00
Midweek Van maandagmiddag 15.30 tot vrijdagochtend 12.00
Week Van maandagmiddag 15.30 tot zondagochtend 12.00


Afval en vuilnis
De huurder dient het afval uit respect voor de natuur niet achter te laten bij het chalet en/of in het dorp! Het afval dient gescheiden te worden in de daarvoor beschikbare vuilniszakken in het huisje. De volle zakken kunnen bij vertrek achter gelaten worden in de plastic container aan de rand van het pad. Op de weg naar La Roche (circa 10 minuten met de auto) is aan uw rechterhand ook een grote afval stortplaats. Het afval dient hier ook gescheiden te worden aangeleverd.

Schoonmaak
De huurder dient het huis opgeruimd en schoon (zoals bij aankomst) achter te laten. Biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en dweil plus emmer zijn aanwezig in het chalet.

Schade
Het huis heeft geen inventarislijst. Schade aan huis en inboedel dienen meteen aan de verhuurder te worden gemeld. De huurder is verantwoordelijk voor ontstane schade aan huis of inboedel. De verhuurder is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele persoonlijke schade, ontstaan door het gebruik van apparaten, speeltoestellen, speelgoed in en om de woning. De huurder is verantwoordelijk voor eventuele schade, door hem zelf, door medehuurders of door huisdieren veroorzaakt.

Hout en licht
Het chalet wordt verwarmd door het gebruik van de houtkachel. Hout voor in de kachel kan onder het huis worden weggepakt en zo mogelijk bij vertrek worden aangevuld vanaf de houtstapel naast het huisje.

Wij raden huurders aan een zak aanmaakhout en aanmaakblokjes mee te nemen. Dergelijke zakken zijn goed verkrijgbaar op de weg naar het Chalet bij benzinestations of in het dorp La Roche (supermarkt) Daarnaast raden wij ook aan een zaklamp en wat extra kaarsen mee te nemen. In het huisje zijn waxinelichtjes en kaarsen voor de kandelaar boven de tafel aanwezig.

Wanneer er buiten op de vuurplaats een kampvuur wordt gemaakt vragen wij nadrukkelijk hiervoor NIET het gekloofde hout voor de kachel te gebruiken. In het bos direct naast het chalet (rechts) kunnen takken worden verzameld om buiten een kampvuur mee te maken.

Linnen en beddengoed
Graag zelf slaapzakken, kussens en linnengoed meenemen. Aanwezig in het chalet zijn dekens, te vinden onder de bedden in plastic rolboxen.

Er is geen kinderbedje aanwezig in het chalet. In de schuur staat een uitklapbaar kinderbedje.

Theedoeken en handdoeken voor de keuken ook graag zelf meebrengen.